Forside / Om os / Nyheder / 2017 / 70 nye udlejningsboliger på Teglholmen

TDC Pensionskasse står bag opførelsen af 70 nye udlejningsboliger på Teglholmen

TDC Pensionskasse står bag opførelsen af 70 nye udlejningsboliger på Teglholmen. Medlemmer af pensionskassen, og medarbejdere i TDC Group og pensionskassen og disses børn, børnebørn, oldebørn og forældre har fortrinsret.

De 70 nye lejeboliger er netop nu ved at blive opført på Teglholm Tværvej 4-14 på en grund, der tidligere har rummet dele af B&W's støberi og formeri. Derfor er boligkomplekset også allerede døbt FORMERIET og er nabo til ungdomsboligkomplekset STØBERIET, som TDC Pensionskasse opførte i 2015.

Direktør for pensionskassen Leif Stidsen er meget tilfreds med udviklingen af byggeprojektet:

- Vi er rigtig glade for at kunne tilbyde fortrinsret til medlemmer af pensionskassen og medarbejdere i TDC Group og i pensionskassen i et område af København, som er under hastig udvikling, og som jo naturligt nok er kendt af mange TDC'ere.

De 70 lejeboliger forventes at stå klar til indflytning fra 1. september, men du kan udfylde en reservationsblanket på www.formerietbolig.dk allerede fra den 29. marts for at komme i betragtning til en af boligerne. Tildelingen af boliger begynder den 18. april.

Boliger, der ikke er udlejet den 25. april, vil blive annonceret på www.findbolig.nu. Har du ikke en profil på www.findbolig.nu, kan du med fordel oprette den allerede nu, og dermed optjene ventelisteanciennitet.

Ønsker du at læse mere om boligerne i FORMERIET, kan du gøre dette på www.formerietbolig.dk.

Åbent hus

Inden det annonceres 'eksternt' afholdes der VIP åbent hus i FORMERIETs prøvelejlighed for medlemmer af pensionskassen og ansatte i TDC Group og i pensionskassen den 9. april kl. 11.00 - 12.00 på adressen Teglholm Tværvej 14, 2. tv., 2450 København SV. Derefter vil der løbende være åbent hus for alle i prøvelejligheden. Følg med på www.formerietbolig.dk.

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte DEAS' udlejningsafdeling, som står for udlejningen på 70 30 22 02 - mandag-fredag kl. 8.00-16.00 eller på mail formeriet@deas.dk.

Om boligerne

FORMERIET ligger på Teglholmen, et af Københavns nye, attraktive kvarterer, der ligger lige ud til havnen - og samtidig er i direkte forbindelse med indre by. Kombinationen af havnebassiner, kanalløb, boliger og erhverv skaber et varieret nærmiljø. Området er i stadig udvikling og vil med sine buede gader og kanaler komme til at byde på et skiftende og oplevelsesrigt byrum. Her har du både dagligvarebutikker (Netto og IRMA), daginstitutioner, skole, kaffebar og havnebad inden for rækkevidde.

Ejendommen byder på 70 boliger med alt fra to til fem værelser i størrelser fra 72 til 129 kvadratmeter. Boligerne er holdt i lyse, nordiske materialer med egetræsgulve, hvide vægge og hvidt køkken og bad. Boligerne er udstyret med en komplet hårde hvidevarepakke med opvaskemaskine, køle-/fryseskab, indbygningsovn, induktionskogeplader, vaskemaskine og tørretumbler samt vinkøler i lejlighederne med fem værelser.

Alle boliger har vestvendte altaner eller terrasser samt en fransk altan mod øst. Ejendommen byder på mange gode faciliteter, bl.a. elevator, fælleslokale, et grønt gårdrum med cykelparkering samt en parkeringskælder. De øverste lejligheder på femte sal skiller sig ud ved at have loft til kip med store ovenlysvinduer, der skaber en fantastisk rumfornemmelse med masser af lys.

FORMERIET ligger også langs Den Grønne Kile - der med tiden bliver en frodig græsslange med træer, buske og smukke vilde stauder, der inviterer til leg, picnic og solbadning.