Forside / Om os / Nyheder / 2018 / TDC Pensionskasse opfører 179 udlejningsboliger på Teglholmen

TDC Pensionskasse opfører 179 udlejningsboliger på Teglholmen

TDC Pensionskasse opfører 179 udlejningsboliger på Teglholmsgade 12-14 i Sydhavnen, København, lige over for TDC’s hovedsæde. Byggeriet af ejendomskomplekset, Teglholm Brygge, starter op i foråret 2018 og forventes afsluttet i foråret 2020.

Boliger med udsigt

Boligerne bliver alle udlejningsboliger, der fordeler sig fra to- til femværelses lejligheder fra 65 m2 til 132 m2 med enten altan eller fransk altan. Ved ”den grønne kile” opføres en pavillon, hvor der skal være fælleslokale, fælles terrasse og kajakopbevaringspladser. Og ved Teglværkshavnen etableres en havnebrygge, der vil være tilgængelig for byens borgere.

Skriv dig op – se her

Medlemmer af pensionskassen, medarbejdere i TDC Group og TDC Pensionskasse samt disses børn, børnebørn, oldebørn og forældre har fortrinsret til boligerne.

Du kan skrive dig på ventelisten på www.findbolig.nu. Bemærk, at det ikke er muligt på nuværende tidspunkt at skrive sig op på venteliste til en bolig i Teglholm Brygge, men hvis du opretter en profil allerede nu, optjener du ventelisteanciennitet. Følg med på findbolig.nu og her på hjemmesiden, hvor vi vil orientere om udlejningen, når vi nærmer os foråret 2020.

Læs mere: Link til pressemeddelelse fra Pihl & Søn A/S

Visualisering: PLH Arkitekter A/S