Rabat på billetter til ENIGMA på Østerbro i København

Kommunikationsmuseet ENIGMA på Østerbro i København, er klar med to tilbud til nuværende medarbejdere i TDC og TDC Pensionskasse (TDP) samt pensionsmodtagere i TDP. Tilbuddet gælder resten af året.

Rabat til ENIGMA – gælder i resten af 2023

Står du og mangler en idé til ferien eller er du interesseret i at vide mere om, hvordan vi mennesker har fortalt hinanden om livsforandrende begivenheder, fødselsdage og sladder om stort og småt, så læg vejen forbi Øster Allé 3, 2100 København Ø. Her ligger et smukt gammelt posthus, hvor en del af etagerne plus en tilbygning nu byder på spændende udstillinger.

Det er nemt, enkelt og overskueligt at gå til uden at blive letbenet og miste den røde tråd. Kommunikationshistorien, der bl.a. fortælles med effekter fra Telegrafvæsenets, Telefoniens, Postens og Danmark Radios verden, passer til alle aldre. Der er ting, som du nikker genkendende til, og andet, hvor du tænker ”Det vidste jeg ikke – der er godt nok spændende”.

Selv om de fire udstillinger er permanente, kan de justeres, så museet hele tiden er i takt med tiden. Første ændring er på vej som følge af den seneste tids øgede fokus på brugen af kunstig intelligens. Hvad betyder det for vores måde at kommunikere på – kan vi stole på det eller bliver det misbrugt…?

Bliv klogere på, hvordan mennesker har holdt kontakten på godt og ondt både før, nu og i fremtiden.

Du kan læse mere om udstillingerne på ENIGMAs hjemmeside: www.enigma.dk.

Medarbejder- og pensionistrabat

ENIGMA giver to tilbud til dig som medarbejder i TDC NET, Nuuday eller i TDP eller som pensionsmodtager i TDC Pensionskasse:

  • Halv pris på entrebilletten. Den koster normalt 140 kr. – din pris er 70 kr.
  • Årskort til normalpris på 295 kr., men du må tage en gæst med. Så prisen er for to personer, der følges.

For at opnå rabatten skal du blot vise det adgangskort, som du dagligt bruger på dit arbejde i TDC NET, Nuuday eller TDP, eller hvis du er pensionsmodtager fra TDC Pensionskasse din pensionsanvisning (lønseddel) fra samme.

Lidt om museet

I 2015 lukkede det daværende Post- og Telemuseum i Købmagergade ned for at flytte til det tidligere postkontor på Trianglen på Østerbro i København. Tanken var at skabe et kommunikationsmuseum, der var mere tidssvarende, men samtidig viste de to etaters betydning for at binde mennesker sammen. Siden er Danmarks Radio også blevet en del af udstillingen på museet.

ENIGMA får driftstilskud fra en fond, der er stiftet af TDC og PostNord, men modtager ikke støtte fra Københavns Kommune eller staten.

Læs mere om ENIGMA her

God sommer

Pensionskassen vil benytte lejligheden til at ønske alle medlemmer og pensionsmodtagere en rigtig god sommer.